Terug naar overzicht

Canada voert alle Covid inreisregels af en dat is goed nieuws voor jouw volgende wintervakantie!

  • Edmonton in de winter

    www.edmonton-jasper.be

Vanaf 1 oktober laat Canada alle Covid-19 inreisbeperkingen vallen voor buitenlandse toeristen. Alle vaccinatie- en maskerverplichtingen vallen hiermee weg. Dit geldt ook voor maskerregels op vliegtuigen en treinen.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

De versoepeling komt er op een moment dat mensen actief op zoek gaan naar hun volgende vakantie. Het zou meer reizigers moeten aantrekken naar een land dat al goede bezoekcijfers kon optekenen. Het toont aan dat Canada een zeer aantrekkelijke zomerbestemming blijft, maar heb je al eens gedacht aan Canada voor jouw volgende skivakantie?

Wintersport in Jasper en Edmonton

Twee Canadese steden die sterk inzetten op de Belgische markt zijn Jasper en Edmonton. Met een nieuwe campagne ‘Laat Je Dromen Uitkomen’ willen ze de troeven van de bestemming blootleggen. Zo reis je met KLM drie keer per week in 8,5 uur vanuit Schiphol naar Edmonton. Je kan jouw ski’s zelfs gratis mee aan boord nemen.

Jasper en Edmonton gelden beide als toegangspoorten tot de Canadese Rocky Mountains. In Marmot Basin, het skiresort van Jasper National Park, geniet je van half november tot mei van poedersneeuw. Door de grootte van het gebied, is het er ruim en rustig en dien je (bijna- nooit aan te schuiven aan de skiliften. Je spot er met wat geluk beren, wolven of elanden.

Alle informatie over Jasper en Edmonton vind je terug op de nieuwe website edmonton-jasper.be.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord