Terug naar overzicht

Dit is het beste skidorp ter wereld!

Deze week werd Val Thorens tijdens de World Ski Awards voor de zévende keer uitgeroepen tot ‘Beste Skidorp ter Wereld’. Zo’n 2,1 miljoen bergsporterts stemden dit jaar online voor hun favoriete wintersportbestemming. Het skigebied werd gekozen uit uit een lijst van 216 bestemmingen uit 26 verschillende landen.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Het populaire wintersportoord ligt in het zuidoosten van Frankrijk en is het hoogst gelegen skiresort van Europa. Al jaren is het skigebied gegeerd bij jonge skiërs en studenten maar Val Thorens probeert de laatste jaren van dat imago af te raken. 

Ook voor het ‘Beste Skihotel in Frankrijk’ moet je in Val Thorens zijn. Het was Hotel Fahrenheit 7 dat deze mooie prijs mee naar huis mocht nemen. Ook in 2018 wonnen ze die prijs, en in 2017 mochten ze zichzelf ‘Best New Skihotel ter Wereld’ noemen. De 108 kamers van het hotel zijn allemaal modern en stijlvol ingericht met retro-elementen. Door de hoge ligging van het hotel, heb je een uitstekend zicht vanaf het terras ideaal voor een après-ski with a view

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord