Terug naar overzicht

Logeertip + kortingscode: YAYS Antwerp Opera

 • YAYS Antwerp Opera

De hotelketen YAYS komt overgewaaid uit Nederland en opende recent zijn eerste vestiging in België. Het centrale concept is dat je je net als een local voelt op de bestemming. Geen beperkte kamer, maar een volledig uitgerust appartement wacht op je. Daarom is YAYS de ideale logeerplaats, voor een nacht, een week of zelfs een paar maanden!

Goed niews! Goodbye mag een korting van 15% aan haar lezers schenken. Gebruik hiervoor de code YAYSGOODBYE15, geldig tot het einde van het jaar.

 • Yannick Melsen
  TekstYannick Melsen

‘Book your home away from home’, luidt het motto van YAYS. Ze presenteren stijlvolle appartementen en lokale ervaringen, aangeboden door hun Insiders. Je kiest er zelf voor of je binnen blijft of net de stad wil gaan ontdekken.

Waarnaartoe?

Heb je geen opzoekwerk op voorhand gedaan, de Goodbye-blog niet bezocht voor de beste tips op bestemming? Geen enkel probleem! De hospitalitymedewerkers van YAYS staan voor je klaar om tips te geven, maar ook via een QR-code op je keycard krijg je een overzicht van de must sees en -do’s in de stad. De YAYS neighbourhood guide is geen traditionele stadsgids, maar wel een eigenwijze en op maat samengestelde gids. De webapp is gevuld met insider tips, vriendelijke gezichten, achtergrondverhalen en de liefde voor de buurt rondom de YAYS-vestiging. De buurtgids is gebundeld rond vijf thema’s: highlights, food & drink, arts & crafts, shops en wellness & beauty.

YAYS biedt, als onderdeel van hun ‘neighbour benefits’, ook enkele voordelen en kortingen aan gasten die in hun appartementen verblijven. Bij restaurant De Peerdestal ontvang je een gratis aperitief bij de maaltijd, bij esco*bar een zoete snack, bij Native een gratis koffie en bij Luddites Books & Wine en Philip’s Biscuits korting op een aankoop. Dat krijg je zelfs niet in jouw eigen woonbuurt!

 • Zicht vanop het dakterras

De kamers

De kamers zijn ruim, comfortabel en alledaags. Zo voel je je meer als een bewoner dan een gast. ’t Is echt zonde om hier maar één nacht te blijven! De self check-in op voorhand verliep voor ons niet zo heel vlot. We hadden namelijk een bakske van onze bank nodig om een waarborg via kredietkaart te regelen. Aangezien de meeste reizigers dit niet op zak hebben, lijkt dit een onnodige stap voor een on the move doelpubliek. Toch kan je voor praktische hulp of tips steeds terecht bij de Insiders aan het onthaal.

 • One Bedroom Comfort appartement

Waar?

YAYS Antwerp Opera bevindt zich vlakbij Opera Antwerpen, de Keyserlei en het Centraal Station. Supereenvoudig indien je ’s anderendaags vroeg de trein moet nemen, zoals bij ons het geval was. Je kan vanaf 7u30 ’s morgens ook een ontbijtbox laten leveren door een lokale partner om on the go te consumeren. Naast het hotel bevindt zich echter ook een Lidl supermarkt zodat je jouw eigen ontbijt kan prepareren in de ruime keuken.

Behalve Antwerpen beschikt YAYS over appartementen in Parijs, Den Haag en maar liefst negen vestigingen in Amsterdam! Laat ons er nog even bij vermelden dat er een klein verschil is tussen YAYS aparthotels en ‘by YAYS’ appartementen. By Yays biedt geen gemeenschappelijke ruimtes en er is geen Insider (medewerker) op locatie, al is die wel bereikbaar via chat.

 • Lobby

Conclusie

Bij YAYS voel je je soms nóg beter thuis dan in jouw eigen woning! Het is vreemd om te zeggen, maar zo voelt het wel. Door hun Insider-programma en de neighbourhood guide ben je onmiddellijk klaar om de omgeving te ontdekken en het vormt het onderscheidende factor ten opzichte van andere hotels.

Meer informatie via yays.com. Prijzen vanaf €99 per nacht.

Met de code YAYSGOODBYE15 kunnen jullie gebruik maken van 15% korting op een verblijf bij YAYS Antwerp Opera. De code is geldig tot het einde van het jaar.

 • Interieur van de kamers

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
 • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
 • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord