Met het hele gezin op Belambra clubvakantie

Scroll naar beneden
Belambra Clubs

Steeds meer Belgen kiezen voor een clubformule tijdens hun familievakantie. Belambra Clubs combineren het gemak en comfort van een hotel met de sociale sfeer en activiteiten van een vakantiepark.

Eén van de belangrijkste voordelen van clubvakanties is de verscheidenheid aan activiteiten en voorzieningen. Belambra Clubs bieden een breed scala voor alle leeftijden, van sport- en wateractiviteiten tot culturele excursies en avondentertainment. Dit betekent dat u en uw gezin kunnen genieten van een gevarieerd aanbod, zonder extra te hoeven betalen.

Een ander voordeel van clubvakanties is het sociale aspect. Belambra Clubs zijn ontworpen rondom levendige ruimtes om gasten te laten genieten van een gemeenschapsgevoel. Dit kan vooral gunstig zijn voor gezinnen met jonge kinderen, die nieuwe vriendjes maken en samen spelen in een veilige omgeving met toezicht.

Naast de reguliere clubs heeft Belambra onlangs ook een aantal Clubs gerenoveerd om een hoger niveau van comfort en luxe te bieden. Deze 5B Clubs beschikken over meer comfort, ruime en moderne kamers, uitstekende restaurants en extra voorzieningen, zoals fitnesscentra, spa's en kinderclubs.

Presqu'Ile de Giens Club "Riviera Beach Club"

Het Presqu’île de Giens is een schiereiland aan de Côte d’Azur, in het uiterste zuiden van Frankrijk. In het boomrijke domein van "Riviera Beach Club" kunnen gasten nu genieten van een gemoderniseerde receptie en een gloednieuwe spa. Het hoofdrestaurant kreeg een schaduwrijk terras, de bar is verfraaid voor avondevenementen en de strandbars zijn nog beter uitgerust zodat je dagenlang met jouw voeten in het zand kan genieten van de ondergaande zon achter “les Îles d’Or”.

Presqu'Ile de Giens Club "Les Criques"

“Les Criques” is volledig gerenoveerd en dat zie je onmiddellijk. Onder de dennenbomen is de zwembadzone vernieuwd, terwijl ook de receptie en de premium-kamers volledig onder handen werden genomen. Het nieuwe restaurant en loungebar bieden een fantastisch zicht op de Middellandse Zee en het eiland Porquerolles. Een wandelpad aan het strand leidt langs 18 kreekjes (criques) en vanop de privé-aanlegsteiger starten al jullie wateravonturen.

L’Isle sur la Sorgue  Club "Domaine de Mousquety"

Deze 5B Club bevindt zich in de Provence, meer bepaald in de Vaucluse. Het Domaine de Mousquety is gebouwd rond een kasteeltje uit de 19e eeuw, aan de oevers van de Sorgues. De kamers zijn vernieuwd en bieden een verbeterd comfort, een nieuw restaurant met zicht op het domein werd geopend en een nieuwe wellnessruimte werd ingericht. Het domein beschikt tevens over een auditorium en zelfs een visvijver.

Meer info over het Belambra-aanbod

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord