Terug naar overzicht

Plan nu al een onvergetelijk avontuur tijdens de paas- en zomervakantie

Hoewel de krokusvakantie nog volop aan de gang is, blikken wij graag al even vooruit met jou... Deze zes originele vakantiehuizen en -parken zijn prachtig gelegen op unieke plekken in de natuur. Ideaal voor een korte break met het hele gezin of een weekendje weg met z’n twee. De boekingen vliegen de deur uit. Wacht dus niet te lang als je deze onvergetelijke ervaringen niet wilt missen!

1. één met de natuur in de nieuwste Center Parcs in Frankrijk

Nog meer dan in andere parken voel je je in Les Landes de Gascogne één met de natuur. In dit gloednieuwe vakantiepark van Center Parcs overnacht je in een boomhuis tussen de boomtoppen, snuif je de verse dennengeur op, ontwaak je met het ochtendlijke vogelgezang en geniet je van een spectaculair uitzicht vanop je privéterras. De gezellige comfort cottages baden in het licht. Dankzij de grote ramen komt de prachtige omgeving er als een zee van groen naar binnen gestroomd. Met de kinderen op stap? Dan is het boerderijhuis zeker een aanrader. Krijg een exclusieve rondleiding van de dierenverzorgers, ga zelf groenten oogsten in de moestuin en raap verse eitjes bij de kippen. Maar er is nog veel meer te beleven voor gezinnen met kinderen… De gameliefhebbers leven zich helemaal uit in GameTown en voor de creatievelingen is Crea Atelier the place to be. Ook in Aqua Mundo is er voor ieder wat wils. Terwijl de kinderen hun nieuwe vakantievriendjes uitdagen voor een glijbanenrace op de Duo Racer, de golven in het golfslagbad trotseren of zich een weg banen langs het tropisch decor van de wildwaterbaan, kom jij helemaal tot rust in de bubbelbaden.

Boek hier je verblijf en geniet van een 4 persoons premium cottage tijdens 3 nachten voor de vanafprijs van slechts €499.

  • Boomhuis in de gloednieuwe Center Parcs Les Landes de Gascogne

    Center Parcs

2. Weg van de drukte bij Slow Cabins®

Ontsnap even aan alle drukte en volg het ritme van de natuur. Slow Cabins® zijn ideale plaatsen voor een digitale detox. Enkele dagen in deze oases van rust geven jouw fysiek en mentaal welzijn al een enorme boost. De zelfvoorzienende huisjes zijn minimalistisch ingericht met aandacht voor mens en natuur. Meer gasten staat in dit concept gelijk aan meer natuur.  Zo re-investeert Slow Cabins® actief in de heropbouw en het behoud van lokale natuur en wordt er voor elke boeking een boom geplant. Ook als gast draag je bij. Je zal je bijvoorbeeld al snel bewust worden van de impact van een lange, warme douche op je reserves en dat bewustzijn neem je onbewust mee naar huis.

Slow Cabins® is er voor iedereen en overal. In de ‘Time for Two cabin’ geniet je van elkaar in een romantische setting, weg van alles en iedereen. Steek het haardvuur aan, neem een goed boek en vergeet de tijd. De ‘Time for Family cabin’ is dan weer ideaal voor wat quality time met het hele gezin. Wat dacht je van een gezellige barbecue en een leuk gezelschapsspel bij het kampvuur? Ook de allerkleinsten zijn er welkom om hun eerste stapjes in de natuur te zetten. Het grootste voordeel van Slow Cabins®? Je vindt ze vaak al dicht bij huis, maar toch net ver genoeg.

  • Wist je dat Slow Cabins zich altijd op een geheime locatie bevinden?

    Slow Cabins

3. Vakantiehuisjes in het hart van de natuur

Midden in het bos, aan de rand van het water of op het platteland… Natuurhuisjes zijn er in alle soorten en maten. Wakker worden in een natuurhuisje, dat is je venster openen, luisteren naar de fluitende vogels en met een verse tas koffie genieten van de opkomende zon. Het ideale startpunt om, na een heerlijk vers ontbijt, aan de dag te beginnen. Maak een stevige wandeling door de uitgestrekte weilanden of trek met je mountainbike de bossen in. Misschien is vissen wel iets voor jou? Of wil je gewoon liever ontspannen op het terras? In een natuurhuisje bepaal je zelf de richting van je dag. Het is niet zomaar een overnachtingsplaats, maar een beleving van de prachtige omgeving, weg van de massa. Het lijkt in niets op een grootschalig vakantiepark, en toch hebben ook hier de kinderen alle ruimte om te spelen.

Ontdek jouw favoriete vakantiehuisje op natuurhuisje.be

  • Overnachten in een natuurhuisje in het bos van Apeldoorn

    Taco van der Werf

4. Een uniek avontuur in Puy du Fou

Met een nooit eerder gezien artistiek concept is Puy du Fou in Les Epesses, 30 kilometer ten zuidoosten van Nantes, meer dan een traditioneel themapark. In het eeuwenoude bos van Puy du Fou val je van de ene verbazing in de andere. Geniet van de vele grandioze spektakelshows, volg het pad naar de prachtige rozentuin en laat je bedwelmen door hun frisse geuren en kleuren, of wandel door de steegjes van het middeleeuwse dorp en ontdek er de verborgen schatten. In Puy du Fou zijn er avonturen voor jong en oud. Ook overnachten doe je hier in stijl. Ga je voor de charmes van een camping of kies je toch voor een koninklijk verblijf in het château? Wat dacht je van een hut op palen aan het meer en midden in de natuur? Wat je ook kiest, je beleeft er vast en zeker een onvergetelijke ervaring. Het themapark is de ideale locatie voor een weekend met vrienden of een familie-uitje, maar je kan er ook genieten van een romantische pauze met je geliefde.

  • Hôtel du Puy du Fou Les Îles de Clovis

    Puy du Fou

5. vakantie Op de Veluwe met een personal assistAnt

In de design Outdoor Suites in Hoenderloo, 15 kilometer ten zuiden van Apeldoorn, verwelkomt Roompot je voor een unieke Cuber Experience midden in de natuur. Deze vakantiehuizen met lichtrijke woonkamers zijn zodanig ontworpen dat je de natuur van binnenuit bijna kan aanraken. Je tuin begint midden in de Veluwe. Misschien spot je van op je privéterras wel één van de Big Four… Behalve het dierenspotten zijn er op de locatie van Cuber Veluwe geen faciliteiten voorzien. Gelukkig kan je rekenen op je persoonlijke assistent, de Cuber app. De mooiste plekjes, de leukste activiteiten en de lekkerste eetgelegenheden? Cuber weet ze voor jou uit te zoeken. Liever relaxen met een goed boek? Dan zorgt de app alvast voor de juiste stemming. Zonwering naar beneden, sfeermuziekje op de achtergrond en genieten maar!

  • Overnachten op de Veluwe in een Cuber Outdoor Suite van Roompot

    Paul Jespers Fotografie

6. Geniet van 30% Korting op een verblijf bij BoerenBed in de Paasvakantie

Ben jij benieuwd naar hoe het is om als boer te leven in deze tijd? BoerenBed maakt dit mogelijk door jou een verblijf aan te bieden waarbij je 100% kan meedraaien op de boerderij. Bij BoerenBed beleef je van kortbij hoe het is om te leven op het boerenerf. Tijdens je verblijf op de boerderij kun je ravotten, ontdekken, genieten en leren van het boerenleven. Wellicht kan je zelf een steentje bijdragen door de boer te helpen met zijn dagelijkse taken? Momenteel krijg je maar liefst 30% korting op jouw BoerenBed-verblijf tijdens de paasvakantie. Aanbod geldig op aankomsten op 1 april (weekend), 4 april (midweek), 8 april (weekend) en 11 april (midweek)

  • Een eigen tenthuisje op het boerderij-erf

    BoerenBed

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord