Trossen los voor een cruise vanuit Nederland

Scroll naar beneden

Verdwalen in de straten van Monte Carlo, je tanden zetten in een Toscaanse lunch of de Akropolis bezoeken, en dat zonder iedere keer je koffer te moeten uitpakken. Dat kan met een cruise van Holland America Line. 

Een luxueus cruiseschip brengt je namelijk van de ene bestemming naar de andere. Meestal vaar je ‘s nachts en word je ‘s ochtends wakker in een nieuwe havenstad. Letterlijk. Aangezien de meeste hutten zicht op zee bieden, zie je vanuit je bed je nieuwe ankerpunt opdoemen. Overdag heb je tijd in overvloed om je nieuwe bestemming te verkennen. En terwijl jij op pad bent, wordt je hut opgeruimd en gepoetst zodat jij zorgeloos kan genieten.

Driesterrenchef aan boord

Terug aan boord praat je ‘s avonds bij in één van de vele bars en lounges met een panorama over de zee. Voor een streepje live-muziek kan je terecht in één van de clubs. Het entertainment is trouwens inbegrepen in de prijs, net als je vervoer, de accommodatie, de roomservice en het eten.

Laat je dus zeker in de watten leggen in de restaurants met exotische Oosterse gerechten of een ongedwongen lunch aan de rand van het zwembad. Ben je in een romantische bui, dan kan je met zijn tweetjes dineren op het balkon van je hut. Mag het nét dat ietsje meer zijn? Op bepaalde schepen en routes vind je pop-up restaurant A Taste Of De Librije, waar je exclusieve gerechten van Michelin driesterrenchef Jonnie Boer kan proeven. 

Natuur en cultuur vanuit Nederland

Kies een cruise die afvaart in Amsterdam of Rotterdam om helemaal ontspannen aan je vakantie te beginnen. De pas gedoopte Rotterdam brengt je onder andere naar de Noorse fjorden, de gedroomde combinatie van avontuur en natuur. Je proeft er onder meer van kleurrijke vissersdorpjes, vaart door een van de meest spectaculaire fjorden en klautert over besneeuwde rotsformaties, middels één van de vele (land)excursies van Holland America Line, of op eigen gelegenheid. 

Tijdens de veertiendaagse reis naar de middernachtzon vaar je voorbij de poolcirkel en verken je de diepste fjorden ter wereld bij de Noordkaap. Wil je wandelen over ruige lavalandschappen of aan de voet staan van woeste watervallen, kies dan voor een cruise naar IJsland en verwen jezelf met een duik in de Blue Lagoon, een geothermisch bad dicht bij de hoofdstad Reykjavik. 

Een cruise naar Tallinn, Kopenhagen, Helsinki, Riga en Sint-Petersburg trakteert je op de parels aan de Baltische Zee. Je meert aan bij de Duitse middeleeuwse Hanzesteden, verkent de smalle kronkelige grachten in Zweden en staat oog in oog met statige monumenten in het Russische Sint-Petersburg.

Zeven citytrips in één week 

Wil je zeven citytrips in één week doen zonder van hot naar her te vliegen? Stap dan aan boord van een cruiseschip in Barcelona, Venetië, Athene of Rome. Het anker wordt niet alleen uitgegooid bij de bekende havens, maar ook bij onontdekte parels zoals Sarandë in Albanië, het Spaanse Cartagena of Argostóli in Griekenland.

Boek nu en bespaar 50% op je cruise

Boek je nu een Europa 2022-cruise, dan profiteer je van het unieke Have it All-premiumpakket waarmee je al snel 50% of meer bespaart. Met het pakket krijg je er de populairste faciliteiten bovenop, namelijk een uitgebreid drankenpakket, excursies, diners in de specialiteitenrestaurants en gratis wifi aan boord (afhankelijk van de duur van de cruise). Ontdek alle bestemmingen en boek nu je cruise! Het Have it All-premiumpakket is daarnaast ook boekbaar voor alle andere producten.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord