Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de kleurrijke collectie van Naomi Otsu X The North Face

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de samenwerking van The North Face met de in New York gevestigde grafisch ontwerper en illustrator Naomi Otsu.

  • Nona Heremans
    TekstNona Heremans

Dat The North Face nooit teleurstelt, weten we ondertussen al. Ook deze nieuwe collectie is volgens ons een schot in de roos. De kleurrijke prints met bloemen en planten werden ontworpen door grafisch ontwerper en illustrator Naomi Otsu. Voor deze collectie keren enkele van de meest iconische stukken van The North Face terug, zoals het Retro Nuptse Jacket uit 1966. Daarnaast ontwierp Otsu ook onder andere een tanktop, broek, short, tote bag en rugzak.

‘Ik hou ervan om patronen in de natuur te zien, omdat bloemen en planten volgens mij hun eigen persoonlijkheid hebben. Deze collectie maakte ik om anderen te inspireren om het onbekende te ontdekken. Net zoals in de natuur vind je – als je goed kijkt - in mijn designs misschien wel een verrassing of twee’, aldus Otsu. Het doel van de vrolijke kledingstukken? Ons allemaal uitnodigen om de natuur te ontdekken. Wij hebben alvast zin om er op uit te trekken!

Prijzen tussen €45 en €300. De Otsu-collectie is te koop op thenorthface.eu en in geselecteerde winkels van The North Face.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord