Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de outdoor travel-collectie van Ayacucho

  • Outdoor- en travelcollectie

    Ayacucho

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de outdoor travel-collectie van Ayacucho.

  • Lisa Piotti
    TekstLisa Piotti

Ayacucho, het eigen merk van A.S.Adventure, ontwierp een nieuwe kledinglijn die al jouw avonturen in de stad en de natuur zo comfortabel mogelijk maken. De outdoorkledij, uitrusting en accessoires zijn gemaakt van kwalitatief materiaal dat lang meegaat. De collectie biedt een ruim gamma aan T-shirts, broeken, fleeces, regenjassen, slaapzakken, rugzakken, hoeden, sokken en pantoffels. Bovendien schenkt A.S.Adventure per verkocht item fondsen aan de Belgische ngo Solid, die gemeenschappen in Peru, Kenia en india eerlijke werkkansen aanbiedt. Geef de locals geen vis, maar leer hen liever heel goed vissen, daar draait het om bij Solid. Ze moedigt de locals en hun familie aan om zelf hun levenskwaliteit te verbeteren, zodat ze volledig zelfvoorzienend worden. 

Duurzaamheid is één van de hoofpijlers van de Ayacucho-lijn. In de collectie zitten heel wat duurzame stoffen verwerkt, waaronder organisch katoen, bamboe en gerecycleerd polyester. Daarnaast probeert het merk haar productie ook zo dicht mogelijk bij huis te houden. Een groot deel van de materialen worden dan ook in Europa geproduceerd. 

Shop de Ayacucho-collectie bij A.S.Adventure, of bij het Nederlandse zusterbedrijf Bever. 

Lees ook zeker deze artikels

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord