Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de 'superschoen' van Decathlon

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de carbonschoen Kiprun KD900X van Decathlon.

  • Nona Heremans
    TekstNona Heremans

Aan het trainen voor een marathon? Een langeafstandswandeling gepland? Of gewoon een fervente loper? Dan zijn deze nieuwe loopschoenen van Decathlon misschien wel the way to go. De Kiprun KD900X is vederlicht, heeft een perfecte grip en een uitstekende energieteruggave. De zogeheten ‘superschoen’ combineert een carbonvezelplaat met een schuimlaag. Die combinatie levert 75% meer energieteruggave op dan traditionele loopschoenen. Daarbovenop is de zool 20% dynamischer. Decathlon besteedde in de ontwikkeling extra aandacht aan de kilometergarantie. Zo gaat de schoen volgens de makers maar liefst 1.000 tot 1.500 kilometer mee. Dat dit ook een loopschoen is voor topsporters bewijst de Franse atleet Yoann Kowal. Toen die begin dit jaar de halve marathon van Rijsel liep, zette hij een persoonlijk record neer. Daarom ligt de prijs met 150 euro in het hogere segment van Decathlon.

Loopschoen Kiprun KD900X van Decathlon, €150. Vanaf deze week online beschikbaar via decathlon.be en in de winkels van Alleur, Antwerpen, Evere, Kortrijk, Namen en Waver.

 

Lees ook zeker deze artikels

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord