Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de vooruitstrevende Dekkan-stapschoen van VEJA X Vibram

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de Dekkan-stapschoen van VEJA X Vibram.

  • Sien Vanneste
    TekstSien Vanneste

Het Franse merk VEJA bundelt zijn krachten met Vibram, de internationale referentie voor zolen met een doorgedreven techniciteit en hoge performance-vereisten. Dekkan is hun minimalistische stapper die comfortabel en ideaal is voor onbetreden, bebladerde herfstpaden. 

De schoen zit niet enkel comfortabel, maar is ook fashionable en gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen. De middenzool bestaat voor 70% uit VEJA’s typische EVA-materiaal op basis van suikerriet en het bovenwerk is vervaardigd van alveomesh dat voor 100% uit gerecycleerde plastic flessen bestaat. Daarnaast is de schoen voorzien van waterproof zijkanten en rubberen overlays aan de tip en hiel voor extra draagcomfort.

De Dekkan-schoen is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, kost €145 en is te koop bij geselecteerde verkooppunten of online op veja-store.com.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord