Terug naar overzicht

Visit Wallonië trakteert op Toeristische passen twv €80

De gratis Hello Belgium Railpass van de NMBS zit nog maar net in de brievenbus en we kunnen al een volgend pass aanvragen. Dit keer is het Visit Wallonië die de cadeautjes uitdeelt. Om de toeristische sector ook in het najaar te steunen, geeft de Waalse Regering 60.000 toeristische passen weg ter waarde van 80 euro.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

De Waalse regering, op initiatief van Waals Minister van Toerisme Valérie De Bue, maakt maar liefst 5 miljoen euro vrij om het toerisme in Wallonië weer op te krikken. De eerste 20.000 passen kun je vanaf vandaag (5 oktober) aanvragen. Heb je deze keer geen geluk? Dan kun je ook in november en december je kans nog wagen. Daarvoor moet je surfen naar VisitWallonia.be en het online formulier invullen. Als je bij de eersten bent, dan krijg je via mail een QR-code toegestuurd. Die code, ter waarde van 80 euro, kun je opgebruiken in een van de deelnemende locaties, dat zijn er nu meer dan 400 en de lijst wordt nog steeds uitgebreid. Het leuke aan deze pass is dat je hem niet in één keer moet opgebruiken maar hij is wel slechts één maand geldig. Plan dus snel nog een weekendje weg!

UPDATE: De toeristische passen waren deze ochtend razendsnel de deur uit. Waag daarom je kans nog eens in november of december, maar wees er dan wel héél vroeg bij!

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord