Terug naar overzicht

De 5 voordelen van reizen met een camper

Een nieuw jaar. Een nieuw ongeschreven blad om weer vol te schrijven met geweldige ervaringen en avontuurlijke belevenissen. De voorbije twee jaar zijn onze reisgewoontes sterk veranderd. Zo was onze wanderlust nog nooit zo groot én onze mentale gezondheid nog nooit zo belangrijk. Ook dit jaar nemen we ons werk mee naar de zee (hello bleisure trip!) en delen we weer onvergetelijke momenten met al wie we lief hebben. Nog meer excuses nodig om er (méér dan een keer) op uit te trekken? Camptoo co-founder en CEO Martijn Peeters verklapt ons waarom een camper jouw reis in 2022 nog leuker maakt.

  • Nona Heremans
    TekstNona Heremans
  • Foto'siStock

1. Take a camper abroad

Door maandenlang gedwongen thuis te zijn, werden we eraan herinnerd dat het leven kort en kostbaar is. Daardoor worden onze grote dromen en plannen in 2022 niet langer uitgesteld. Dit is het jaar waarop we die ene reis maken die we altijd al wilden doen. Take a camper abroad en trek ermee naar de meest onbereikbare, en mooiste exotische plaatsen van Europa. Ontdek de prachtige natuur in het microklimaat van de Azoren, slaap tussen kuddes en de oudste herdershutten in Velika Planina (Slovenië) of hike langs de turquoise watervallen van Jajce (Bosnië). Deze zomer vinken we onze bucketlist bestemmingen af!

2. Share camper moments

Quality time nemen we dit jaar erg serieus. Want verloren tijd met je vrienden inhalen doe je deze zomer samen op vakantie. Geniet volop van elkaars aanwezigheid met een camper. Je staat samen op, je eet samen en gaat samen slapen. Koester de momenten van samen te glimlachen, samen herinneringen te maken en samen op avontuur te gaan. Want... 'It doesn't matter where you're going, it's who you have alongside you that really matters'.

3. The road to mental health

Naast herconnecteren en dromen waarmaken, is ook onze gezondheid belangrijker dan ooit. In 2022 wordt reizen zelfs beschouwd als een essentiële vorm van selfcare. Laat je zorgen wegspoelen door de golven tijdens een surfstrip, kom tot jezelf tijdens een yoga retraite in het midden van een rustig stukje ongerepte natuur of maak lange wandelingen om je energie een flinke boost te geven. Met een camper geraak je op de allermooiste plekjes, want... 'Happiness is a journey, not a destination.'

4. Go whenever wherever

Of het nu aan onze wanderlust ligt, of aan de veranderende reisbeperkingen en voorschriften... Dit jaar zullen lastminutereizen gebruikelijk zijn. We hebben lang de tijd gehad om te dromen, en de nood naar reizen wordt groot. Wil je spontaan en flexibel reizen? Van het annuleren van hotels en vliegtuigtickets heb je met een camper alvast geen last. 

5. Your work on a roll

Het bleisure-fenomeen (business & leisure) groeit al jaren en is in 2022 niet meer weg te denken. We ruilen onze home offices in voor een model op wielen, en combineren plezier- en zakenreizen met gemak door een camper. Kijk even over je laptop heen en geniet van het zicht van de zee of de bergen. Want morgen kan je work spot alweer ergens anders zijn!

Ready to go? Via Goboony.be en camptoo.be boek je snel en gemakkelijk een camper naar keuze.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord