Terug naar overzicht

Het reispaspoort van Elke Clijsters

Elke week vragen wij een bekend en/of interessant persoon uit over zijn of haar reisavonturen en -gewoontes. Deze week: tennisster en Bachelorette Elke Clijsters.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

1. Naar welke wil je na de coronacrisis het snelst mogelijk terugkeren en waarom?

Naar Mallorca! Ik hou gewoon van het vrije en ontspannende eilandgevoel dat ik er krijg. Je hebt er ook mooie wandelroutes. En ook naar Dubai. Er wonen vrienden die ik nog eens wil bezoeken en het weer is er altijd prachtig  :-)

2. Waar had je het meest memorabele uitzicht?

Ik heb ooit het geluk gehad om een week op Necker Island - het eiland van zakenman Richard Branson - te kunnen verblijven. Het hoofdgebouw had een rooftopterras met een prachtig uitzicht.  's Nachts was het nog spectaculairder. Dan ging ik op het terras liggen en kon ik naar een fantastische sterrenhemel kijken!

3. Welke essential mag niet ontbreken in je handbagage?

In deze tijd? Handgel en een mondmasker! :-). En verder mijn gsm, lippenbalsem en een boek.

4. Wat doe je het allereerst wanneer je in je hotel/Airbnb/vakantiehuis of op je appartement arriveert?

Ik kijk altijd eerst naar het uitzicht én naar de badkamer.

5. Voor wie zou je meteen je koffer inpakken en vertrekken, als die je nu opbelt?

Voor de Amerikaanse coach Tony Robbins, ik zou zoveel van hem kunnen leren.

6.  Welk gerecht/etentje in het buitenland doet je nog steeds watertanden als je eraan denkt?

De gerechten van mijn favoriete Japanse restaurant Nobu - ik ben er in Dubai, Miami, Malibu en London geweest. De sushi en de visgerechten zijn er enorm lekker.

7. Mijn droomreis is ... 

Op dit moment zou dat Mallorca zijn met mijn vier beste vriendinnen. Liefst net voor of na de zomerse drukte, in juni of september. Lekker eten, gezellig wandelen, toffe strandjes bezoeken en veel winkelen!

8. Wat is jouw favoriete vakantie-tenue?

Een leuk kleedje en teenslippers.

9. Op reis kan ik écht niet zonder …

Mijn zonnebril!

10. Wat is je favoriete reis-activiteit?

Dat hangt van de bestemming af. Soms vind ik het zalig om gewoon aan het zwembad te liggen met een boek. Wat muziek op en een drankje erbij ... Maar ik kan ook genieten van een zalige wandeling in de bergen.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord