Terug naar overzicht

REVIEW: de Rondo-audiozonnebril van Bose

The name’s Bond … Frames Bond. We naderen weldra het tijdperk van virtual reality. Alvorens we ons volledig in een geheel virtuele wereld kunnen begeven, beginnen we alvast met aanvullingen op onze huidige realiteit: augmented reality. Die verrijken onze real-world ervaringen met mondjesmaat. Denk maar aan de grappige filters in Snapchat en Instagram. Maar er zijn ook andere, niet-visuele toepassingen, en dat brengt ons bij de Bose Frames. 

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Deze zonnebril van het wereldbekende audiomerk Bose brengt je AR dankzij  – hoe kun je het raden – geluid. Via bluetooth koppel je de frames met jouw smartphone. Externe speakers aan de onderkant van de tempels (ook wel de brilveren, -armen of -beentjes genoemd, nvdr.) brengen het geluid naar jouw oren, zonder dat wie naast je staat er iets van hoort. Zoals we van Bose gewoon zijn, ligt de kwaliteit van de audio hoog. En er is meer: in de Frames zit ook een microfoontje. Hierdoor kun je bellen of jouw mobiele assistenten zoals Siri of Google aanspreken. 

Het leukste aspect in onze ogen – en zeg gerust ook oren: Je voelt je elke seconde als een echte spion die zich uit elke situatie redt via zijn hoogtechnologische snufjes. 

Kortom: met de Bose Frames blijf je gezellig in contact met de wereld om je heen, zonder je te moeten afschermen met oortjes of een headset. Een aanrader voor wie verzot is op gadgets

Audiozonnebril Rondo (€229,95) Bose, bosebelgium.be

Lees ook zeker deze artikels

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord