Terug naar overzicht

Vangst van de dag: De hippe fietstassen van Gofluo

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de fietstassen van het Belgische merk Gofluo.

  • Nona Heremans
    TekstNona Heremans

Het was de Antwerpse Julie Vets die in 2016 Gofluo bedacht en de de eerste ontwerpen maakte. Julie wilde haar kinderen graag veilig de straat op sturen, maar vond nergens hippe en stijlvolle fluovesten. Dus besloot ze die maar zelf te ontwerpen en produceren. Twee jaar later waren haar eerste stukken te koop en ondertussen bestaat de collectie uit leuke items voor kinderen, vrouwen en mannen. Nieuw bij Gofluo zijn de regenjassen en fietstassen. De vrolijke tassen zijn makkelijk op je (elektrische) fiets te klikken en kun je ook als rugzak of schoudertas gebruiken. Extra handig bij het model Houston Grocery Pannier is de uitneembare koeltas, die houdt je drankjes en eten lekker fris tijdens deze warme zomerdagen. Alle tassen zijn voorzien van (uiteraard) fluo en reflecterende stroken en zijn 100% waterdicht. Laat dat fietsavontuur maar beginnen!

Prijzen tussen €89 en €135, afhankelijk van model. Fysieke verkooppunten vind je hier. Meer info en online bestellen via gofluo.com.

Lees ook zeker deze artikels

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord