Terug naar overzicht

Vangst van de dag: reserveer een tweedaags arrangement in Mechelen en ontvang een bon t.w.v. €100

  • Visit Mechelen

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: reserveer een tweedaags arrangement in Mechelen en ontvang een Mechelenbon t.w.v. €100

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Net als vorig jaar organiseert Visit Mechelen een interessante promotie om de Dijlestad rond de jaarwisseling te komen ontdekken. Wie een arrangement van twee overnachtingen met ontbijt boekt tussen 1 december 2022 en 31 januari 2023, krijgt er een Mechelenbon ter waarde van 100 euro bovenop.

De Mechelenbon kan besteed worden bij verschillende attracties, bezienswaardigheden en activiteiten. Van Brouwerij Het Anker tot Het Kunstuur en Technopolis. Plan je een shoppingweekend in Mechelen om piekfijn voor de dag te komen tijdens de eindejaarsfeesten  of laat je je eerder graag culinair verwennen in een van de vele restaurants of cafés? Het merendeel van de handelaars accepteert de Mechelenbon: aan jou de keuze waar jij jouw cadeau uitgeeft.  

Deelnemende hotels en b&b's

In totaal nemen 22 Mechelse hotels en b&b’s deel aan deze actie: 3Paardekens, Alegria, Atrium5, Boris & Barney, Brouwerij Het Anker, De Koepoort, De Lachende Engel, Dusk till dawn, Elisabeth, Garden 55, Holiday Inn Express, Hotel Vé, In den Roden Schilt, Insi2, Lithium – Bed zen &, Martin’s Patershof, Muske Pitter, Nova Zembla, Novotel Mechelen Centrum, Porta Superia, Van Der Valk Hotel en VixX Hotel.  

Praktisch

In totaal zijn er 900 Mechelenbons beschikbaar, goed voor 900 tweedaagse arrangementen. De actie is geldig zolang de voorraad bij het logies strekt. Reserveren doe je rechtstreeks bij de deelnemende hotels en b&b’s. Elke deelnemende partner beschikt over een deel van de arrangementen, en kan je informeren over de beschikbaarheden.  

Meer informatie vind je op www.visitmechelen.be/krijg-mechelen-cadeau  

  • Visit Mechelen

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord