Terug naar overzicht

Win de OnePlus Nord Lite 5G-smartphone t.w.v. €299, mét een paar Nord Buds-oortjes t.w.v. €49

Nog op zoek naar een nieuwe, ultra uitgeruste gsm? Doe dan zeker mee met deze wedstrijd! Wij mogen namelijk de nieuwe OnePlus Nord Lite 5G t.w.v. €299 mét de Nord Buds-oortjes t.w.v. €49 weggeven. Zo kun jij altijd en overal ongestoord naar je favoriete nummers of inspirerende podcasts luisteren. 

  • Sien Vanneste
    TekstSien Vanneste

OnePlus nord lite 5G

De OnePlus Nord Lite 5G wordt gekenmerkt door zijn krachtige en vlotte prestaties. Zo zijn de prestaties met zo'n 30% verbetert ten opzichte van vorige gsm's. Daarnaast kun je door de 5.000 mAh-batterij de hele dag lang gamen, streamen, scrollen en oh ja bellen, zonder zorgen. Is hij toch plat? Dan laadt de batterij in slechts een halfuur al van 1% naar 50%. Zo kun je weer in geen tijd genieten van je smartphone. 

Ook de camera's moeten niet onderdoen, met een drievoudig camerasysteem. De camera's hebben een grote pixelgrootte zodat je foto's nog scherper en gedetailleerder zijn, zelfs in het donker. Een beetje stoefen met je vakantiefoto's? Geen probleem met deze camera! Ook je video's zijn stabiel en duidelijk. En met de Dual-View Video maak je zowel opnames met de voor- als achtercamera. Creativiteit ten top!

oneplus nord buds

Naast een hyper uitgeruste gsm, krijg je er ook nog eens de OnePlus Nord Buds bij die ervoor zorgen dat je een uitstekende audio-ervaring hebt. Ze gaan tot wel 30 uur mee na één keer opladen. Gebruik je het ook om je tijdens het werk of een lange vlucht af te zonderen? Goed nieuws, want met vier microfoons worden achtergrondgeluiden weggefilterd en ook windruis vermindert. Pijnlijke oren na het dragen van oortjes is ook verleden tijd door hun ergonomisch ontwerp. 

Meer info op oneplus.com

Meedoen?

Vul hier je gegevens in en maak kans op deze fantastische prijs.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord