Terug naar overzicht

In het spoor van De Mol: Aqualand, hotel Santa Catalina en Airsoft

De Mol is dit jaar aan zijn tiende editie toe en het belooft weer spectaculair te worden. Deze feesteditie brengen ze door op de Canarische Eilanden. Wij volgen Gilles De Coster en zijn kandidaten op de voet tijdens hun avontuur in de prachtige regio! 

  • Sien Vanneste
    TekstSien Vanneste

We waren nog maar net bekomen van de vorige aflevering, maar zaten zondagavond toch weer paraat in onze zetel. Gilles en zijn vrienden bevonden zich nog steeds op Gran Canaria, meer bepaald in Las Palmas. Daarover vertelden we je vorige week al alles. Nadat onze vrienden herenigd werden met het thuisfront, stonden er weer leuke activiteiten op de planning. 

Waterpret en chique dineren

Van Las Palmas reden ze naar Maspalomas, dat bekendstaat om zijn duinen. Die lieten ze links liggen, want startten deden ze in Aqualand Maspalomas, met als topattractie het waterlabyrint. Het park heeft met achttien attracties voor ieder wat wils. De ideale uitstap voor een dagje waterpret. Een ticket kost € 12,50, meer info op aqualand.es. 's Avonds dosten onze vrienden zich uit, want ze mochten uiteten in het vijfsterrenhotel Santa Catalina. Onder andere de Spaanse koninklijke familie komt hier regelmatig logeren. 

 

airsoft

Ook de volgende dag stond er een actieve opdracht op de planning. Bij Hangar 37 speelden de mol en co een potje Airsoft. Airsoft onderscheidt zichzelf van andere games door zijn realisme. Zo zijn de wapens bijna exacte replica's van echte wapens en ook de uitrusting heeft een militaire toets. De politie en het leger gebruiken Airsoft zelfs om te trainen, de kans is dus klein dat je tijd zult hebben om kaartenhuisjes te bouwen. 

 

Gran Canaria bezoeken

Plannen om zelf Gran Canaria te bezoeken? Surf dan naar de toeristische website van de Canarische eilanden of naar die van Visit Spain.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord