Terug naar overzicht

Nu in de winkels: de zomerspecial van Goodbye (en dit staat er allemaal in!)

Een gloednieuwe Goodbye ligt op je te wachten bij de dagbladhandel en in de supermarkt. In deze zomereditie vind je naar goede gewoonte knappe reisreportages, prachtige logeerplekken, leuke adresjes en tips dichtbij en ver weg.

Profiteer nu bovendien van onze zomerdeal: Nu 4 Goodbye magazines voor slechts € 25 i.p.v. € 32.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

1. Dossier: Citytrippen in Wallonië

Ook in dit magazine zorgen we voor tips in eigen land. We delen daarom met veel plezier de leukste adresjes in Luik, Mons en Namen. Want Wallonië heeft veel meer te bieden dan enkel de Ardennen. Allez, on y va!

  • Sien Vanneste

2. Dossier: Actief reizen

Urenlang op een strandstoel liggen aan het zwembad? Vergeet het maar! Deze zomer is er eentje om de wereld op een actieve manier te ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van kanoën in Zweden? Surfen in Portugal? Of hiken in onze eigen Ardennen? 

  • Nona Heremans

3. Dossier: zomer in de bergen

Tijdens de winter trekken we massaal de bergen in. Na het lezen van dit dossier besef je al snel dat ook de zomer hiervoor uiterst geschikt is; van uitgestrekte bloemenweides, besneeuwde toppen tot verrassende plekjes en indrukwekkende uitzichten. Wij gingen op ontdekking naar drie verschillende plekken in de Alpen. 

  • Nona Heremans

4. Acht uitneembare boswandelingen

Op zoek naar wat schaduw deze zomer? Achteraan in het magazine trakteren we je op acht uitneembare wandelingen door het bos. Trek deze zomer door het Zoniënwoud in Hoeilaart, het Bergmolenbos in Roeselare of het Neigembos in Ninove!

  • Mie De Backer - Toerisme Provincie Antwerpen

5. En veel meer...

We nemen je in dit magazine mee naar verschillende uithoeken van de wereld, denk aan Andalusië, Zuid-Afrika en Thailand. Bovendien vertelt Sam de Bruyn je alles over zijn lievelingsbestemmingen en welke Oost-Europese stad hem het meest verraste. Veel leesplezier!

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord