Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de EasyPark-app

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de EasyPark-app.

  • Sien Vanneste
    TekstSien Vanneste

Ben je van plan om deze zomer met de auto op reis te vertrekken? Dan hebben wij goed nieuws. De EasyPark-app heeft namelijk nog een Europees land aan zijn lijst toegevoegd: Slowakije. Met de app kun je gemakkelijk je parkeersessie starten, verlengen en stoppen. Daarnaast kun je ook betalen voor het opladen van je elektrische wagen, straten vinden met veel parkeerplaatsen én je parkeerplaats op voorhand reserveren. Parkingstress, wat is dat? 

Het gebruiken van de app zorgt er ook voor dat je telkens een goed zicht hebt op je parkeertijd en enkel betaalt voor de effectieve tijd die je er staat. Ook biedt de app softwareoplossingen om zo een geoptimaliseerd parkeerecosysteem te hebben. Dit betekent een kortere zoektijd én is dus positief voor de rijbeleving en het milieu. 

De app is gratis te downloaden in de apple store of google play en kun je gebruiken in 3.200 steden wereldwijd. Meer info op easypark.be.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord