Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de floating tent van SmithFly

  • Shoal Tent

    SmithFly

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de floating tent van SmithFly.

De lente komt er weer aan! Gedaan met die winterdip! Tijd om naar buiten te gaan en te genieten van het lentezonnetje. Ook 's nachts worden de temperaturen stilaan weer de hoogte ingejaagd, dus haal je kampeerspullen al maar boven! 

  • Lisa Piotti
    TekstLisa Piotti

'70 % van de aarde bestaat uit water, nu kun je erop kamperen!', luidt de slogan waarmee SmithFly haar drijvende tent introduceert. Met dit drijvend vlot til je kamperen naar een hoger level. Een waterbed heb je niet meer nodig, want met de Shoal Tent kun je echt op het water slapen!

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over hoe je die tentstokken weer in elkaar moet krijgen, want de tent is volledig opblaasbaar. Via D-ringen aan de zijkanten van het vlot kun je het anker eenvoudig aan de structuur bevestigen. De kit wordt geleverd met een opbergtas, een patchkit en een handmatige voetpomp.

Opblaasbare Shoal Tent ($ 1999), verkrijgbaar via Smithfly.com

Shoal Tent

 

Lees ook zeker deze artikels

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord