Terug naar overzicht

Vangst van de dag: het Daymaker-reisplatform

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: het nieuwe reisplatform Daymaker. 

  • Lisa Piotti
    TekstLisa Piotti

Heb je nood aan reisinspiratie? Waar haal je die beter dan bij mensen die jouw passie met je delen? Daymaker is een Belgische start-up die reisfanaten de kans geeft hun reistips met anderen te delen. Het platform doet dienst als ontmoetingsplaats voor reizigers die er dezelfde reisvoorkeuren op nahouden. Dat wil dus zeggen dat je enkel reistips ontvangt die aanleunen bij jouw reisgedrag. Daymaker wil vooral visueel informeren. Praktische informatie wordt, anders dan op een blog, compact en duidelijk weergegeven.

Om reistips te ontvangen, maak je eerst een persoonlijk Daymaker-account aan. Je geeft aan hoe je het liefst reist en wat je interesses zijn.  Wanneer je dan op zoek gaat naar reisinspiratie, krijg je tips op basis van jouw voorkeuren, van mensen met een gelijkaardig reisprofiel. Iedereen kan dus ook zelf tips toevoegen aan het platform. Zo stuit je vaak ook op niet-zo-typische en minder toeristische tips.

Maak je profiel aan via daymaker.travel.

Lees ook zeker deze artikels

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord